Scoala de limbi straine, muzica, teatru, dans, arte plastice

Un alt tip de proiect de succes in 2018 pe programul Start Up Nation a avut ca si domeniu de activitate CAEN 8552 Învăţământ în domeniul cultural (limbi străine, muzică, teatru, dans, arte plastice, etc.

Aceste proiecte pot acumula maximul de puncte: 100.

Grădinița este o instituție educațională privată, autorizată, condusă de personal cu experienţă îndelungată în domeniu şi pasionat, pentru copii prescolari. Printre activitățile de bază realizate la o grădiniță se numără joaca, cântatul, activitățile practice precum desenatul și interacțiunea socială, ca parte a tranziție pentru viața de școlar.

After school sau școala după școală este un program organizat unde copilul poate desfășura activități precum: pictură, modelaj, jocuri de societate și perspicacitate, cursuri opționale (care pot fi taxate separat) cum ar fi teatru, dans, arte marțiale, o limbă străină sau un instrument muzical.

Aceste întreprinderi vin în ajutorul părinților activi cu un program de lucru încărcat. Copilul nu este doar supravegheat pe o anumită perioadă de timp dar și îndrumat de către un cadru didactic la efectuarea temelor pentru acasă sau a altor activități extracurriculare.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum: 

  • calculatoare sau laptopuri pentru o flexibilitate mai mare;
  • echipamente muzicale, softuri necesare desfasurarii activitatii
  • alte echipamente utile, precum imprimante, scannere, copiatoare sau multifuncționale care încorporează toate aceste funcții într-un singur aparat;
  • programe software pentru funcționarea echipamentelor IT: soft de operare (spre exemplu Microsoft Windows), soft de editare text (precum Microsoft Office), program antivirus.
  • mobilier specific, birouri
  • salariile și contribuțiile sociale (suma forfetara)
  • utilitățile consumate la locul de implementare al proiectului (suma forfetara)
  • chiria spațiului în care se desfășoară activitatea (suma forfetara)

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil: CAEN 8552 Învăţământ în domeniul cultural (limbi străine, muzică, teatru, dans, arte plastice, etc.

This image has an empty alt attribute; its file name is Captură.jpg
Inscrieri pentru Startup Nation 2019
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *